måndag 1 augusti 2011

SOMMAR & SOL

Ja då var det AUGUSTI månad. 1:a Augusti och sommar är på väg tror jag. Skönt då att man har ett antal X veckor kvar på semestern för att bara slappa. Tänk att nästan varje år så kommer värmen och solen fram lagom när alla ska börja jobba igen och man säger: Ja nu kommer den ! Lika varje år nästan.

Iaf så har vi bara slappat på våran helt underbara altan som vi gjort. Snickerierna pågår och det går framåt med det tempot som mannen har. Ska snickras ännu mer denna vecka. Så jäkla mysigt att bara vara, att bara sitta och njuta av detta. Har inget behov just nu att semestra någonstans utan bara vara hemma, äta gott, umgås och njuta av livet, det kallar jag semester.

I lillebror & Sofis hus går det framåt. Målas, fixas, eldragning mm. Sofi har greppat den stora SPACKELHINKEN och kör så det ryker.
Var där igår och spanade lite och det kommer att bli så fint. Är riktigt avis på deras helt underbara tomt som de har. Har nog aldrig sett en sådan mysig trädgård faktiskt som deras, så nästa år får man väl ligga där och lapa semester :)

Ha en bra dag och njut dagen !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar