tisdag 10 maj 2011

LITE FIX


Dagarna går och sommarvärmen är tillbaks. Student börjar närma sig för några. Vi har fem stycken "knoddar" som ska ta sin student i år. SPÄNNANDE för de, Hanna sa igår att Åh shit snart, är så nervös :) ja ni det är så stort just denna dag.

Fick lite inspiration av Pernilla som hade hux flux ny färg på sitt bord och det tyckte jag lät lite spännande så vårat bord fick bli svart för ett tag. Skit-smart att klä bordet med en fin vaxduk. Nu var det ju så att i mitt fall så var det bättre och mer praktiskt med ett grått bord men det får gå för ett tag. Lite kul med lite nytt !


Vad har hänt med carporten ? Jo det är förberett med understa lagret som ska bli förrådsdel. Kent har murat det första och mätt in så nu är det bara att köra på för Freddan.


Åh vad sommaren känns härlig och mitt köksfönster blev så fint med några pelargoner där med. Riktig sommarkänsla när man står där och ser dessa ljust rosa blommande blommorna.


Nu blir det en sväng ut i solen för att bättra på färgen lite inför helgens kommande 40 årsfest. Är nämligen bjudna på en stor fest på Skeppsholmen i Stockholm i helgen. Så på lördag morgon så bär det av till huvudstaden för lite mys.
Kents kompis "Halle" fyller år och har ordnat party.... Ska bli så trevligt att mysa lite på hotell med lite god mat och slapp för att sedan träffa lite folk och ha en trevlig Lördag på SKEPPSHOLMEN.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar