torsdag 16 juli 2009

Catrin, dagens jobbare och Rille dagens "tummetott"

Nu så har vi riktiga bildbevis att CATRIN verkligen har jobbat och nu så är du inskriven på bjudningslistan. Ännu återstår det många som vill komma men inte gjort sig förkänade av det :) hi hi
Det är inte bara husbygge. Tomten måste skötas om också så idag kom pappa med en gräsklippare men jag fick klippa själv. Se så fint det blev. Man glömmer nästan bort att det finns en fin plätt på marken eftersom den liksom ligger bakom/nedanför det stora husbygget. Kul faktiskt att det är en uppvuxen tomt mitt i all röra. Det finns mycke frukt. Äpplen, plommon, rödavinbär, krusbär och supergoda körsbär. Körsbären har tyvärr ätits upp nu på ett par dagar !

Älskade lilla Gustav och naturligtvis hans mamma kom med 2 värsta goda blåbärspajer i kväll. Så det blev en mysig kväll på bygget när vi blev överaskade av dom.
Tack Catrin o Gustav för att ni kom !

Mitt i allt elände och jobb så fastnade Richard med tummen och det blev en sväng till Akuten men som sagt så var det den första och hoppas den sista olyckan. Nu gick det bra iaf men det blev en tummetott som ska sitta ett tag för att tummen ska bli bra snabbt. Vet inte vad vi ska skylla på men det är alltid lättare om man har någon att skylla på så denna gång får SIMON, simpa sig lite ovett för att det var väl han som hällde i Rille öl i onsdags kväll :)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar