lördag 18 juli 2009

Lite armering på plats

Idag har det varit en lång, tung dag med tanke på att vi drack lite vin på festen i fredags. Blev kanske lite för mycke eller inte :) Tror att man var trött o sliten efter hårt arbete och så mycket sol o värme som man varit i sista tiden. Men framåt eftermiddagen så var man tillbaks i det glada igen. Vi tog lite sovmorron i dag och begav oss inte upp till bygget fören vid halv elva, riktigt skönt ! Jesse har varit och hjälpt oss idag, Lennart var också upp och jobbade. Tack snälla ni för hjälpen !
Vi fick lite besök idag av Jonny som kom farande med sin helt otroligt snygga hoj, oj vilken fin. Vill också ha en sån där. Hade inte husbygget som sagt blivit av så hade nog det omtalade körkorten blivit av. Men det kommer, har ju fått in Kent på det nu så då är det bara att smida på. Så dessa planer sätter vi upp på listan 40. Det är listan på de saker som ska göras nu när våran 40 års-kris kommer att komma :)och den nalkas ju nästa år. I år som sagt har vi La Camilla. Säger Grattis nu eftersom hon inte vill fira och det respekterar vi ju :) eller INTE.

Ja som sagt lite sammanställning från idag. Isolerat färdigt runt avlopp, armeringplattorna börjar hitta sin plats. Vilket jobb, tur att man inte blev armerare eller vad det heter..........


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar