tisdag 21 juli 2009

Vilodag för vissa och fiske för några

Tajkongänget har nu stuckit på fiskesemester. Elmannen och champangemannen har lämnat oss för att fiska. Lite orolig är jag faktiskt för de där två tillsammans i en husbil med alla våra barn kan ju sluta precis hur som helst, eller hur La Camilla :) 2 ganska galna karlar med 6 barn.
Nej då inte ett dugg orolig, tror att Richard o Simon styr upp det där och föresten så är ju Viktoria med, stackars henne. Ska vara med ett gäng killar i några dagar, hoppas hon fick med sig en kompis. Vi hoppas iaf på mycke fisk. Får också passa på att gratta våran lilla Simon som idag klarade teoriprovet.... GRATTIS

Annars idag så har det varit lugnt och vi har haft en vilodag från bygget. och det passade ju bra eftersom det regnat och vi är ganska trötta på solen. Bättre med sol en regn men nu har man fått sol på sig i över en vecka ca 14 timmar om dagen. Väntar på armeringsormar som kommer i morgon onsdag så då blir det jobb igen. Har varit skönt med en softdag. Var till Arkitekten och det är väl det som vi gjort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar