fredag 7 augusti 2009

Innerväggar och regn

Idag har vi börjat mura innerväggarna, de bärande bara. De ska vara på plats innan man börjar med mellanbjälklaget. Detta är väggen in i vårat badrum. Häftigt att se när det växer fram. Det var så varmt och soligt idag så grabbarna fick nästan solsting. Gick att jobba lite men mycke pausar och mycke leta skugga var det.

Gästtoaletten som det gnälldes mycket på bara för att det var lite vinklar... hi hi. Har inte en aning om vem som kom på detta ? Men den blir väldigt bra.

Detta var den första stenen som las på plats. Det ska mätas och donas med så att det blir riktigt riktigt rakt. Lasermannen är frammme igen ....

Gillar inte att vara med på bild men det propsades på att det skulle tas ett kort eftersom jag för en gångs skull fått av mig mina brillor. Ser ut som en koalabjörn runt ögonen säger Kent.


Mitt i alltihop så kom det en värsta regnskur och det var väntade av oss faktiskt. Det var så skönt efter all sol denna vecka. Killarna behövde verkligen en molning stund så de kunde trycka in sig i husvagnen och ta några öl. Hade också besök av Jörgen, Camilla o Alexander, Pontus, Jesse, Rille, Alex o Sissela, Anders, Tony och vi själva så husvagnen var full när regnet kom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar