torsdag 6 augusti 2009

Lite bilder bara på gamla eller galna minnen !

Har så mycke kort så det kan ingen ana. Jag är iaf lättroad när jag ligger här. Man kan inte annat en att skratta åt väldigt många kort. Detta är från Wallmans... vilken galen kväll. Det var väl egentligen då vi fann champangemannen, eller hur var det ? Tål på att tänka för han är ju med lite överallt nu för tiden och han dyker konstigt nog upp på alla våra träffar. Undra om han kommer nästa helg ? Får nästan ont i magen när jag bara tänker på hur det kan gå till.

La Camilla ville också prova på att röka eller hur var det där, tror att det var ett lugnande bloss efter att gräsklipparen hade skurit..

Han med sin alla hjälmar. Nu mera har han bara motorcykelhjälm på sig. Men hur tusan kan man komma på att man ska ha en cykelhjälm på sig mitt på festen.. men som sagt vad har inte Jörgen gjort eller vad har inte Jörgen provat på, finns inget, ABSOLUT INGET !!!!!!!!!

Syskonkärlek ......
Och de här tomtarna då, var fan hittade vi dessa egentligen ???
Ja det kan man i många fall undra. Helt jäkla galna iaf när de kommer ihop. Undra om de själva vet var de befinner sig vid detta tillfälle och var de är på väg !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar