söndag 15 november 2009

9 månader sen ...

....vi köpte tomten. Den 15:e Mars skrev vi på pappren. Vilken känsla det var den kvällen när vi hade varit hos mäklaren. Nu har det alltså gått 9 hela månader och ja så här långt har vi kommit. När vi köpte tomten var planerna att kanske flytta in till runt jul men snart nog så märkte vi att det var mer papper, mer underskrifter och mycket mycket mera administration en vad vi trodde
eller egentligen inte mer men längre handläggningstider på allt. Men som sagt sen när vi väl kom igång så har det gått så bra med allt och som sagt så planerna är ju att flytt sker till runt Mars 2010. Vi har ju ingen panik eftersom vi bor bra som vi gör och inte behöver stressa ihjäl oss. Det ska ju vara roligt också på resan till det färdiga huset.

Anders och Ida som har kramkalas. Anders gillar nog det mer en vad Ida gör kan jag tro. I dag har Ida varit med och städat och fixat. Kul tjejen när du kommer upp frivilligt och hjälper till !
Kent har fått dit takfönstret idag så nu är det färdigt och kan göras färdigt utav plåtslagarn. Blev bra och det blev lagom storlek. Hade kunnat varit lite lite mindre men det är bra att få in mycke ljus där uppe så det kommer att bli bra när vi väl får färdigt.



1 kommentar:

  1. Nio månader, det vet jag hur långt det är :-)
    Kram Camilla

    SvaraRadera