torsdag 19 november 2009

Drömmar ...

Ja ha som ni kanske förstår så jobbas det på för fullt. De sista har väl murats på bottenvåningen nu och det återstår bara en vägg kvar som ska byggas upp på ett annat sätt.
Det fixas med lite regling av tak som är lite meck med för att det ska bli som vi vill.
Vi känner att vi fixar med några saker lite extra för att få det precis som vi vill. Vissa saker vill man lägga ned lite extra på för det kommer man ha igen sen genom att tycka det blev så himla bra. Här har kent lite finfix i taket i lilla hallen.

Nu är badrummet nästan helt färdig. Det är Lennart som fixat allt detta. Han är hos hos så mycket och fixar. Superbäst är han och så mycke tid han lägger ner på oss !


Har bestämt spotlights nu, det finns en uppsjö av detta och det finns alldeles för MYCKE att välja på. Om hälften vore nog.

I natt drömde jag att vi flyttat in i huset och vi bodde alla i ett rum. Kent for omkring och jobbade hela nätterna medans vi sov så vi bad honom sova men han bara sprang omkring och skrattade och sa att han skulle vara färdig om 1 månad... suck vilken dröm. Plötsligt var liksom denna byggtid slut så fort så man han inte med. Man ska inte glömma att det är en helt underbar tid nu medan man bygger och planerar och det får man absolut inte glömma bort. Njuter varje dag jag vaknar och tänker att : Är detta verkligen sant ! så helt underbart och detta borde alla människor någon gång få göra.
I morgon kommer de och river ner byggställning, då ska taket vara färdigt. Lördag ska resten av de fönster som sättas in. De stora dörrpartierna ska och sättas på plats med hjälp av Hasse. SPÄNNANDE !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar