tisdag 24 november 2009

Balkongdörrarna på plats

Nu var den där, altandörren. Skönt att det nu är färdig med fönster och dörrar. Ytterdörrarna väntar vi med att sätta dit till senare. De blir så otroligt förstörda när man springer in och ut med saker o ting. Skavda och fula så Kent & Jesse har nu gjort tillfälliga lösningar. Blev så bra när allt kom på plats, vi är så supernöjda och vi är så glada att allt har stämt och passat perfekt. På bilden nedan är det våran altansida. Baksidan på huset. Vi ska sedan nästa år bygga altan efter denna sida och efter ena kortsidan ned mot vattnet hade vi tänkt och gjort lite förberedningar.

Välkommen in, detta är våran lilla hustomte Jesse som står och tar emot folk. Han ska nog få stå där på fredag och ta emot folket :)


Vill bara säga att våran lilla snuffa Rebecca är på bättringsvägen. Medicinen och all sömn gjorde susen. Usch, jag vill inte få detta jag nu för fy vad det har varit jobbigt. Förstår att folk som är nedsatta i sina kroppar tar stryk av en sån här influensa. Hjärtat och pulsen har slagit dubbel upp i flera dygn på henne. Nu är det bara att så fort som möjligt få sin dos av vaccin vars det slipper hon ju eftersom hon nu haft den omtalade Svininflensan.
Ska nu ta en sväng på cykeln för att få lite luft och uträtta ett ärende hos pappa på jobbet och sedan ska jag ner på Carino Spa och få lite mys pys-behandling.
Ha en bra dag....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar