måndag 31 maj 2010

Åh vilket mys

det är att vara inne i huset. Lugnt och harmoniskt, inga hundra ställen att vara och flänga till. Ett hus och där är vi....
Känns redan som att vi bott in oss. Naturligtvis finns det 74767326492 saker att göra men det minskar radikalt när jag har en sambo som är så superbra. Fixar och donar och det blir bara så bra.

Kent tog ett första kort på mig i smyg när nybadad ligger i soffan med pyjamas och bara njuter. Så nice !!
Kartonger finns det gott om men de minskar rejält och tittar man ut så är våran container helt smockad med skräp. Man tycker att man har ganska rensat men tusan vad saker det finns. Men nu så är det rensat och det som vi ska ha kvar men inte använder har vi packat ner i kartonger. Det är Ida,Rille och Rebecca-flyttahemifrånkartonger och många många andra som står Snyggt i vårat helt suveräna förrad på övervåningen.
Vi har som en liten vind i förrådet som man packa rejält i och endå ha en ordentlig ordning. Tur att vi var så smarta och tänkte på att vi skulle ha den :)






2 kommentarer:

  1. Så jäkla snyggt är det!!! Förstår att du bara sitter och njuter! ;))
    Kram Sanna

    SvaraRadera
  2. Tack tjejen för det. Lovar att så småning om bjud över Annica och dig på ett glas vin kanske ? Är lite nyfiken på rest fins hus också :) kram Annica

    SvaraRadera