måndag 3 maj 2010

Nu så ...

är det flyttat och klart. Lägenheten är tom och städtanterna är färdiga. Åh vad det var lyx att bara tömma lägenheten och slippa den där HEMSKA städningen.

Grabbarna tog allt med två stora lass i den största släpkärran. hur smidigt som hellst trots att alla de yngre hade festat på ganska jejält på Valborg. Men som vanligt blev det lite gnäll på min älskade lillebror över våran organisation men det gick över när han tog en återställare framåt 12 :)

Tänk när han ska flytta vilken flytt det kommer att vara..... allt så kommer vara så BRA ! hi hi

Ja nu är det iaf mkt saker i huset överallt. men det börjar verkligen ta sin vändning och börjar gå mot slutet. Man ser och känner verkligen att nu är det så nära. Hemma hos pappa och mamma är det som att en bomb slagit ner i källaren där vi tillfälligt bor nu någon vecka eller två. Sen så .... ska det vara färdigt ! Det kommer naturligtvis finnas saker att fixa även när vi flyttat in men det mesta inomhus ska ju vara helt färdigt har vi sagt.

Känns iaf bra att sova där ute på hotellet i Borsökna. Innan jag klev ut genom dörren idag så sa min lilla mamma : i kväll blir det porterstek hör av er om vilken tid ni vill äta ! va gulliga dom är och ställer upp och står ut nu. Pappa erbjöd Rebecca skjuts till skolan, snacka om hotell med privatskjuts ha ha

Vad händer idag ? Jo, följande: Freddan kommer och slipar golvet på övervåningen, Tompa och Peter kommer och målar undervåningen, tror att rörmokarn skulle komma och ja massor med pul och fix. Kommoder, skåp, toalettstolar m.m ska sättas upp i kväll. Det ska packas upp och det ska hängas in saker i garderober. ja det finns som sagt var mycket att göra. Skönt när Freddan slipat golven så man sedan kan försöka få bort allt damm för då kan man börja att torka och städa.

Hoppas med att Elmannen dyker upp för nu är det hårdkörning för hans del när han förra veckan låg på beachen i Turkiet och samlade kraft :) hi hi
Men det var han värd efter allt han fixat med i huset, hade bara velat följt med så det är därför jag tycker att han ska få jobba nu och är lite tjurig för att han är brun.

Ska försöka lägga ut lite bilder i kväll om det hinns med. Datorerna alla är nerpackade men vi ska försöka koppla upp de i kväll genom Iphoneabbonemanget så vi har en egen dator hos mor & far.

Hej svejs så länge .....

1 kommentar:

  1. Oh vad jag är nyfiken på bilder...... Sätt in !!!Kramar syster

    SvaraRadera