söndag 8 augusti 2010

Herr & fru BRÄNNBERG 7/8 2010

Igår hände det, igår skedde det och igår var det den STORA DAGEN för oss alla och framför allt för Camilla, Fredrik & Tilda. Igår stod hon brud i Husby Rekarne kyrka. Och åh vad fina vårat brudpar var. Vigselakt i kyrkan och sedan fest i lokalen brevid.
Vädret höll i sig med endast ett par lyckodroppar från himmelen kom på oss. Spola SMHI o YR.no för det stämde ju inte alls och tur var väl det.

Det underbara brudparet BRÄNNBERG på kyrktrappen med den allra första kyssen.

Och så älskade, fina och helt underbart vackra TILDA som var den lilla tärnan. Här stod vi och kramades lite på kyrktrappen efter vigselakten. Puss på dig Tilda för alla slängpussar och alla kasthjärtan jag fick igår.....

Vi var ca 100 personer igår på middagen och så bra man kan lyckas med den helt otroliga buffén vi fick. Tack alla som hjälp till med den, helt suverän !

Ja och här har ringen som nu ska sitta på Camillas finger och symbolisera äktenskapet mellan de lyckliga paret. Ett stort lycka till och ett oändligt TACK att vi fick var med och dela en sådan fin dag som denna. Du var så otroligt vacker min kära vän .......



1 kommentar:

  1. Hej, vi börjar nu hämta oss efter festen och alla förberedelser.
    Tar gärna emot lite fina bilder, kanske kan vi ladda ner dem från din kamera?
    Kram Camilla

    SvaraRadera