tisdag 1 februari 2011

BLANDARE


Jag vill bara tacka DANIEL på Ahlsell för hjälpen med allt vad kranar heter. Det var så här om man ska ta det från början. När vi monterade blandare till stora badrummet där uppe på övervåningen så beställde vi 2 st automatiska blandare dit.
Åh, hejåhhå vad de skulle vara bra. Vattensnåla, hygieniska och helt galet bra men snart så blev vi övertygande av att det var bara "skit".

För det första så slog de ibland inte på, och hade de väl satts på så stängdes de inte av. Istället för att spruta 6 liter vatten så sprutade de 12 liter med 48964329 kg:s tryck. Dånade i hela huset när kranarna sattes på. Tandkrämen på tandborstarna satt på tröjan istället för kvar på tandborsten osv osv...

Heldissade av oss och har haft sjuttioelva turer med hjälp av Daniel med MORA. Till slut så blev det nya vare sig jag skulle betala de själv eller inte. Nya kom och då kom nästa bekymmer ???
Jo de var för korta, för kort pip så allt vatten hamnade på handfatet och de räckte inte ut i själva handfatshålen... SUCK och LOL som ungar säger.
Nästa tur, BYTE igen till kranar som ska spruta lagom med vatten, räcka ut i handfatet och inte dåna så..

Då fick jag nog och med tårar i ögonen åkte ner till Ahlsell och då säger snälla Daniel : Men Annica, det här fixar vi ! Nästa morgon så hade jag två helt nya kranar att hämta och de sattes sedan dit och blev helt superbra och den som är gladast är nog Rebecca som nu kan tvätta sig med tröjan på.

Sådana här kranar valde jag istället och blev jättesnyggt till vårat svarta handfat. är egentligen en köksblandare men det blev väldigt häftigt med dessa. Ett tips till handfatskransletare...


Som de säger på Rixs morgonzoo...... DAGENS ELLER ÅRETS DISS-kranar...

MEN ETT STORT TACK DANIEL

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar