tisdag 8 februari 2011

UPDATE

Oj ! nu var det länge sen det skrevs här. Hade som sagt besök i helgen av syrran och hennes man. Lördagen slutade för oss alla efter matchen på Olery´s med god mat och mkt trevligt sällskap. Söndag, måndag och nu tisdag.
Jobbade igår och han därefter med lite träning som var tvunget. Har lite bassning att träna av mig allt "sitta still" en hel fm på jobbet fast kroppen mer eller mindre säger ifrån och säger 40 graders feber så är det bara att ta sig i väg till bassängen eller gymhallen.
Ja ja det gick bra och fick superenergi !! Gillar det ! och idag hade jag trevligt sällskap av storesyster nr 2 som också har bassning på sig :) blev mkt skratt iaf och vi fick faktiskt mycket gjort.

I huset så har vi äntligen kopplat in tv-apparater i flera rum som det inte har gjorts fören nu men vi har haft tv i tv-rummet och det har funkat otroligt bra och jag måste säga att kidsen har haft ett otroligt tålamod med detta. Tack snälla ni för att ni stått ut så länge utan tv:n på era rum men nu så... efter 8 månader så kan ni äntligen somna till tv:n. UNDERBART sa Rille igår.....

Nu blir det lite lunch och har idag en riktigt slappardag...... MYS


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar