måndag 20 juni 2011

GRATTIS DALLE & BIA

För nitton år sedan just idag så ringde min syster och sa att de precis fått två killar och jag tänkte då: jaha då blev det en pöjk till eftersom Robin fanns då i livet. Åh grattis sa jag och bad henne ringa upp lite senare när de landat på BB.

Tog inte lång tid fören pappa ringde och sa: HUR KAN DET BLI TVÅ ? Vadå ????
JA.... 2 ? Ja det är väl inte konstigt att man får en kille till... Ja men twins ?? VAAAAAAAAA ekade det i huvudet på mig. JO SYRRAN & KHILLE HADE FÅTT TVILLINGAR...

Shit ??? puls på 2000 och skak i benen. 2 2 2 2 fan de hade fått två likadana. Hur ska det gå ? ingen barnvagn, en säng och en bebis hemma :) Upp till Sveaplan och in i barnvagnsaffären och swich så hade vi en barnvagn iaf till de små liven. Ja vilken pärs denna tid var i huvudet, fattade inte att det kunde missas på 9 månader eller på åtta eftersom de kom en månad för tidigt.

Ja nu har de iaf växt till sig till typ 1.95 långa och 47 typ på fötterna men det kunde man ju nästan ana eftersom de vägde
3 kg och var drygt 49 långa båda två när de kom till världen.

GRATTIS MOSTERS POJKAR I DAG PÅ ERAN 19:E FÖDELSEDAG !

KRAM från oss alla

1 kommentar:

  1. Haha, ja du hujedamig vilken chock !! Men det gick bra och det blev 2 underbart söta "karlar" av dessa små liven... Puss o kram storasyster, Och hoppas du mår bättre och kryar på dig i solskenet ;)

    SvaraRadera