tisdag 15 september 2009

Gavelspets 1 uppe

Jaha då var gavel 1 uppe eller på plats, tusan vad det händer grejor. Idag har det slitits hårt för målet var att den skulle vara murad innan vi sa natti natti till vårat älskade hem. Vi bara älskar att vara där uppe. Kents pappa Lennart står för en otrolig tjänst. Han betyder massor och bidrar med så mycke hjälp som knappt finns ord för. Tack snälla du för all tid du väljer att lägga så mycket tid på vårat hus, vi är så tacksamma. Min mamma hade lagat mat som vi käkade där uppe vid huset. Mammas köttbullar hade Richard beställt. Gott var det !
Ser ut som det snöar på bilden men tack o lov så vill vi vänta med det ett tag till.


Märks att hösten börja komma, klockan 20.00 var det bäcksvart så då åkte strålkastarna fram en liten stund innan vi drog oss hemåt för lite soffliggande... fortsätter i morgon då kommer den sista laddningen med lättbetong med långtradearen. Då är det dags igen för lillebror och Rille som får styra upp det där. När vi skulle sova igår och vi låg o pratade lite så frågade jag Kent vad han hade för planer på sitt jobb i dag och vad han tyckte var det absolut roligast inom den branschen han är i så svarade han: Vara upp vi vårat hus är det roligast som finns. Det värmer och han är så duktig och sliter så hårt med allt.


Högt blir det ......

1 kommentar:

  1. Hej! Hmmmm det känns tryggt att Ni sätter Lennart i arbete när jag inte är hemma! Är huset klart snart? Ni är sååå duktiga och ag är såå nyfiken på att se hur långt Ni har kommit, bara att det verkar vara så långt till jag får komma hem. Hemlängtan??? Jaså!. År inte vårt hus klart snart?? Ha det bra allihop, Hälsningar från Kerstin

    SvaraRadera