lördag 12 september 2009

Vilken underbar solig septemberdag vi har haft idag

Vad skulle vi gör utan Silly ? Han är underbar som räddar oss i mellanåt med sin underbar lastbil. Han var och lyfte upp resten av all lättbetong. Nu är det bara att beställ mer så vi har i veckan.
Lillebrors kompisar Macke & Swift kom och kollade till oss. Partyfilurerna som var lite trötta efter en hård fredagskväll fick vi höra. Dn ena får vi väl snart börja kalla "telefonmannen". Han som avverkar ett maxantal telefonen per år :) Silly till vänster hade rakat Swift igår kväll så han frös om huvudet. Snygga grabbar som Max gillar mycke... det var dessa grabbar som var med oss i Sälen i vintras. SUCK !

Börjar verkligen bli kul nu när väggarna kommer på plats. Bilden ovan är på Heffas rum, nästan klart :) och den andra är på kortsidan ner mot ån.
Vi hoppas på att vi får kanonväder i morgon med och att inte det kommer något regn. Inge roligt att jobba när det spöregnar. I kväll blir det Tacokväll hos Jörgen o Camilla allesammans. Underbart med sådana vänner som tycker att de ska bjuda på mat när vi jobbar så mycket. Vi kommer att få ha dom bo oss i ett år för att kompensera alla bjudningar:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar