torsdag 17 september 2009

Vilodag eller snurrigt värre

I går hade vi en vilodag som vi kände oss väl värda. Halva lasten vi väntade på kom och resten kommer i dag. Hade tydligen blivit restat så hälften kommer från Örebro. Det som kom i går kom ju direkt med en långtradare från Estland. Chafförerna kan knappt prata engelska och det är jättesvårt att förstå varandra. Iaf så hade han hamnat på Kyrkogatan 7 i T-hälla så det ringde en tjej han tydligen stött på som Kent fick prata med och se till att han tog sig till Eskilstuna.
Efter en timmes väntan, Anders var tvungen att sticka i väg så ringde tjej 2 som hade chaffören i knät :) och försökte förklara vart han skulle men då var det så att det var servitrisen på Kaffe Kaka som var i andra ändan av luren så då var han ju nästan framme. Till slut kom han och då hade vi en lastbil, massor med material och en traktor som var stor som ett as och ingen som kunde köra den.... och vad gör man då ? jo då kom Robban som räddade det hela. Nytt mysterium blir det idag när resten kommer, tur att jag jobbar :) blir helsnurrig när det blir så här. Det kommer en kille i kväll som ska lyfta upp allt på övervåningen så kvällen kan spenderas på att mura gavelspets 2 hi hi.... häftigt !

Kvällen gick åt att ligga och hosta som en galning i soffan och glo på tv, Åh vad det var skönt trots den där j.... hostan ! Kentas hosta har nämligen hoppat på mig nu...kul ! Man vågar knappt åka till affären för folk tittar ju på en som om man verkligen hade svininfluensan och förpestar hela omgivningen. Det är ju inte bara lite hysteri om denna sjukdom, folk tror att alla kommer att dö inom kort. Själv tror jag inte ett dugg på allt som sägs men vem vet.

Ha en bra dag allesammans !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar