lördag 26 september 2009

Nu du Pekka har jag skrivit lite :)

Jaha vad har hänt de sista dagarna när bloggerskan inte varit framme med kameran ? Jo det har har varit en planering och förberedan till helgens jobb. Det är inte bara att sätta på ett tak. Saki kom upp till tomten igår samtidigt som Kents kompis"Halle" Fredrik Hallström var på besök. Han gick runt oh spanade lite sedan åkte han hem. Han ringde sedan till Kent och frågade:

Kent ! vad har du gjort?
Vådå sa Kent !
Vad är detta med huset ?
Vadå ?
Ja du sa ju att du skulle bygga tak i torsdags och det finns ju inge tak på huset för fan, vad händer ! :)

Ja så fort gick/går det inte. Men i dag ska det spikas takstolar så lite ska nog herr Saki få lära sig i dag för han ska vara med att jobba. Han är nog rädd att inte få vara med på festen !


Sen har jag hört ryckten om vissas kvällsturer, har fått lite pikar att bloggen inte uppdateras i samma snabbhet som vissa andra saker :) hi hi... har nog hört att Pekka undrar emellanåt om vi lagt ner bygget eller han menar nog om bloggerskan har tagit semester :) eller hur Pekka ?? I bland så bara orkar man inte, alla bara hånar/skrattar åt mig när kameran åker fram där upp i huset och så säger de : speciellt min lillebror. ÅH, BLOGGTIME ! Ha ha men kul är det att läsa och titta tillbaks.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar