torsdag 15 oktober 2009

El och tak på G

Ja ha vad har hänt de sista två dagarna. Massor men inte så mycket att fota känns det som. Vi har byggt på innerväggarna, Kent har börjat med att regla innertak. Jörgen har börjat med alla el. Nu är det sista chansen för mig att bestämma var alla knappar ska sitta till resp. lampa och det är inte det lättaste. När man flyttar in någonstans så sitter ju lysknapparna bara där de sitter men nu ska helt plötsligt jag bestämma var de ska sitta. Jättesvårt faktiskt.

Mannen har ju iaf en sångröst som är ganska bra, han skulle kanske ha blivit sångare istället:) Behövs ju iaf inte ha radion på när han är med så vill någon ha en artist så ring bara honom. Bättre en radio Rix nästan.....

Balkongen sitter där den sitter, håller gör den också :) nu när alla reglar och stämp är bortagna under. Jättenöjd med att vi fick till en snygg form på den.

På bilden ovan är det lilla toaletten som nu är murad, och balken är på plats.

Rebecca såg till att det blev tätt vid alla fönster och dörrar som var kvar. Vi börjar närma oss fönsterleveransen :) Ja den här veckan kommer att fortsättas med att skruva innertak och fixa elen. Rörmokarna är nästan färdiga tror jag. I helgen blir det klinkers-köp, måste ta tag i det där nu så vi får det vi vill ha och så att vi har det hemma när det ska börja läggas.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar