söndag 25 oktober 2009

Lite inspirationsbilder

Tror att det ska gå i grått i barnens ena badrum, bläddrar och letar och är alltid tillbaks på grått. Har alltid gillat grått och vitt. Många säger att det är så tråkigt men jag tycker att vitt ger en lugn atmosfär på något sätt.


Gillar detta .... Vitt, rött och blått. Har flörtat med Max om att detta skulle vara fint i hanses rum och han sa att det är ok :) Åh vad jag längtar nu.
Ja som sagt så blir det randigt i vårat sovrum på ena väggen. Denna tapet är jätesnygg i verkligheten. Det kommer bli något i dessa färger också i vårat sovrum och badrum eftersom vi bestämt att det ska gå i lite brunt i våran lilla avdelning.


Ägnar väldigt mycke tid nu att bläddra i alla tidningar eftersom jag inte är så pigg o kry. Nu är det lite soffmys framför tv:n och lite "Ensam mamma söker".
Natti Natti

3 kommentarer:

  1. Eee magrutor???? Näe! hahahaha Ni får nog låna Lennart ett bra tag till om det ska bli några sådana. Men visst har magen blivit lite mindre i omfånget kanske. Ohh vad Ni alla har varit duktiga denna vecka, som alla andra veckor också förstås, det var jätteroligt att se, spreciellt köksmöblerna!!
    Kram till Er alla /Kerstin

    SvaraRadera
  2. Att den blivit mindre kanske beror på att han inte fått så mycke mat när du varit borta :)
    Ja visst är köksmöblerna snygga, svårt att möblera med sådana tunga möbler. Kram

    SvaraRadera
  3. Jättesnyggt :) förstår det är svårt att välja. Det finns ju så otroligt mycket.För mycket....

    SvaraRadera