lördag 10 oktober 2009

Mura mura mura

I dag har det murats väggar för fullt. Detta är Kents arbetsrum som vi har väldigt kul åt. Det är väldigt litet jämfört med husets yta på bottenvåningen men han vill inte ha större. Det ska var funktionsbart och bara vara ett kontor så det behöver inte vara på 15 kvm för att vi måste ju tänka på att om några år kanske vi har en hel övervåning över med tanke på att 3 av våra barn är så pass gamla och kanske inte bor hemma så länge till och då kan vi ta detta rum till garderob som kommer i anslutande till vårat sovrum. Men det är inte så litet som det ser ut faktiskt :)

Här håller Kent på med lilla gästtoaletten. Den kommer att bli jätte häftig med den där snedväggen som det pratats så mycket skit om när den bärande väggen skulle upp.

Vårat badrum är nu färdigmuratoch det blev helt super. Så idag har jag ritat upp var bastun, badkaret och alla dess grejor som ska fixas där inne. Det ska var ett par småväggar där inne som också ska muras men det gör tydigen senare. Det ska vara en väggsnutt in till duschen och en liten in till där Kent ska ha sin pinkuar :) och toastolen så man slipper komma in och gå rakt på dessa. Kommer att bli SUPER.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar