måndag 5 oktober 2009

Ventilation på G

Ja så här ser det ut från ena sidan. Tjejernas rum på övervåningen och sedan är det vårat sovrum och badrum där nere samt ena altandörren. Idag har ventilationskillarna börjat med sitt. Känns jätte konstigt, overkligt att det nu ska börjas inne i huset. Jippi, äntligen men det är nu vi ska bestämma all inredning och det är inte lätt som jag har sagt förr. Killarna håller på och jobbar där uppe på kupan för fullt. Det sista ska göras färdigt.

Här har killarna börjat att dra ventilationen. Den ska ligga mellan golvet och innertaket så det inte kommer att synas någonting. Alla rör och alla kablar ska ligga inne i väggarna. All el ska dras så det inte finns några sladdar synliga. Hatar verkligen sladdar som hänger, dinglar och ringlar överallt. Sladdar som ligger och samlar damm överallt. Nej det är slut med det nu, gillar inte dammråttor heller.

I dag kom det en man och hamtade alla stämp, skönt ! Dessa har tyngt mig när de har stått här utanför och bara skräpat. Usch vilket jobb det var att få ner alla och det känns som jag aldrig, verkligen aldrig mer se en stämp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar