fredag 8 januari 2010

Isoleringsstart idag

Ligger just nu hemma i sängen fortfarande och ska snart hoppa upp för ett besök hos sjukgymnasten. Ska bli skönt!

I dag ska grabbarna börja efter veckans förberedan isolera på övervåningen. Taket har fått skivor och plast på sig så nu ska det fixas med det andra hela helgen med lite hjälp av folk. Superbra och skönt att få det färdigt så vi sedan kan börja med innerväggarna där uppe. Har ett liten fundering på belysning där uppe på övervåningen. Det blir ju ett stort rum i mitten när man kommer upp och där är det nästan full takhöjd upp till nock och frågan är om man ska ha spot i taket eller om man ska ha så man kan sätta snygga armaturer ? Ja frågan är ju .... vad som blir bäst. en del säger det ena och en del säger det andra. Vi får fundera under helgen så elektrikern sen kan fixa.

I går bestämdes det kakel och klinkers. Fick jättemycket gjort. Vi var och kollade och fick en bra magkänsla direkt på vissa beslut. Men det är inte lätt.
Har allt utom kakel i köket så gott som färdigt iaf. Mn där är det ingen panik för köket ska ju sättas först så där kan jag fundra :) lite till. Ena dagen så vaknar jag och vill ha ljust och andra så vill jag ha lite mörkare till det vita köket, snacka om att vara velig.

Lägger upp lite bilder senare...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar