måndag 18 oktober 2010

BURR MÅNDAG

I dag är det ett riktigt Oktoberväder, småblåsigt och kallt så idag åkte en av mina vinterjackor på när jag tog en promenad ner till stan för att uträtta ett par ärenden. Det hålls på riktigt ordentligt ute både med huset och marken utanför här. PEAB-grabbarna kör grus och kör grus och allt vad det heter för snart ska det väl läggas asfalt. Ska bli skönt att asfalterat för det är vissa dagar väldigt kladdigt och smutsigt och Rebecca gnäller att hennes converse blir dassiga :) Åh vilket problem, ett riktigt stort sådant som snart är över.
Vi har köpt entrétak till båda dörrarna nu så det ena ska väl sättas upp nu medans det andra får vänta tills sida 3 är färdig.
Idag har vi varit ute och övningskört och var då upp till Tunavallen och tittade på alla nybyggda hus, men ÅH vilken sörja och vilken röra. När vi tittade på våran tomt så var många tomter där uppe till salu, men vi sa att det var ganska små och vi kände ett stort NEJ. Och ja som sagt så ligger husen på varandra och alla hus är olika. Nej det var för mycket bara och kändes som att det var tur att vi inte tryckte in oss där.
Men det fanns iaf några riktigt fina hus som passade min smak.
Nu så är det dags för lite kvällsmat och sedan blir det en myskväll framför tv:n hela kvällen. Kommer ganska mycket bra program och en riktigt god fruktsallad väntas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar